OVER ONS

OVER ONS

Welkom bij
MDM Events

Het gezicht achter MDM Events

‘MDM Events’ staat garant voor kwalitatief hoogstaande evenementen, waarbij voor alles gezorgd wordt. Wij richten ons op events voor de zakelijke markt, zoals: bedrijfsborrels, bedrijfsfeesten, openingen en jubilea. Daarnaast staan wij graag klaar voor de particuliere markt: voor trouwerijen, proeverijen, tuinfeesten, themafeesten etc.. Ons doel is een beleving voor u creëren.

“Maak kennis met Dennis van den Heijkant & Kris Geerts”

In 2018 begonnen wij met het verhuren van een aantal koelingen onder de naam ‘MDM Verhuur’, wat al snel uitgroeide tot een partyservice voor de particuliere markt. De gesprekken met de mensen voorafgaand aan het feest, het plannen van het feestje en uiteraard het realiseren van het feest, is iets wat wij ontzettend graag doen. In korte tijd kregen wij aanvragen vanuit de zakelijke markt met onder andere bedrijfsfeesten en personeelsfeesten. Dit doen wij met veel plezier.

Tijdens de Covid-19 periode hebben wij uiteraard niet stilgezeten. Voor de partyverhuur zijn wij materialen blijven bijmaken en er kwamen ideeën over het starten van een breder concept genaamd ‘MDM Events’. Met onze samenwerkingen, relaties en ervaring die wij de laatste jaren hebben opgebouwd, kunnen wij mooie feesten neerzetten en u de zorg uit handen nemen.

Hier zijn we dan, ‘MDM Events’ anno 2021. Wij, Dennis, Kris en ons team, zorgen graag dat er een prachtig, goed georganiseerd evenement staat, waarbij beleving hoog in het vaandel staat. We luisteren naar uw wensen en maken een onvergetelijke evenement op maat.

Hopelijk tot snel!

COMPLETE ORGANISATIE

GENIETEN

& BELEVEN

Volledige service op elke locatie.

Heeft u interesse? Vraag dan vrijblijvend een gesprek of offerte aan. Wij maken met veel plezier een goed plan. Geeft u een akkoord, dan maken wij een draaiboek gevolgd door een prachtig evenement dat tot in de puntjes geregeld is!

  • Service staat bij ons hoog in het vaandel

  • Wij denken graag met u mee

  • Eerlijk en betrouwbaar

  • Voor ieder evenement een passende oplossing

Wilt u maatwerk voor speciale gelegenheden of een zakelijk event? Neem contact op