Trouwfeest Dongen

Trouwfeest Dongen

Willen jullie graag trouwen op een eigen locatie in Dongen? Die ene sfeervolle locatie waar jullie zo’n bijzondere herinnering aan hebben? Kennen jullie iemand met een prachtig privéterrein, waar jullie gebruik van mogen maken? Of wellicht in jullie eigen achtertuin? Uiteraard kunnen wij jullie bruiloft op een door jullie eigen gekozen locatie in Dongen organiseren!

MDM Events organiseert jullie trouwfeest in Dongen

Een bruiloft is ongetwijfeld één van de meest bijzondere momenten in uw leven. Genieten, sfeer en gezelligheid zijn belangrijke factoren die de dag onvergetelijk maken. Wij garanderen een zorgeloze avond en kleden de locatie voor het trouwfeest in Dongen smaakvol aan op basis van uw wensen.

Een bruiloft plannen is niet iets wat je zomaar even doet. Buiten dat er rekening gehouden moet worden met; De belangrijkste vragen die u uzelf stelt voor het organiseren van een bruiloft zijn natuurlijk: Wanneer gaan we eigenlijk trouwen? Wat is het budget? Wie zijn de gasten?, maar daar blijft het niet bij. Er zijn nog veel vragen zoals: hoe krijg ik mijn tuin ‘weddingproof’, Krijgt de bruiloft een thema? En wat voor decoratie hoort daar nu allemaal bij? Fotografie, uitnodigingen, het vervoer, de ringen, het eten en het entertainment ga zo maar door.

Het zelf organiseren van een bruiloft kost veel tijd en brengt vaak onnodige stress op. En dat is iets wat u niet wilt, u wilt uit kunnen kijken naar een uniek moment. En daar helpen wij u graag bij. U hoeft het niet alleen te doen.

Uw bruiloft naar wens

Beeldt u in dat jullie gaan trouwen in de tuin; met een ruime open strechtent, prachtige aangeklede lange witte tafels, fakkels verspreid door de tuin. Wat een plaatje tussen al het groen! Fijn met je naasten dineren en proosten en dineren, gevolgd door een grandioos feest!  Natuurlijk is alles naar wens bespreekbaar.

Bij een bruiloft hoort uiteraard ook een trouwfeest, hoe mooi is het als je dit op een eigen locatie in Dongen kunt vieren?! Van ceremonie tot de slotdans. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Ook als u geen eigen locatie heeft is het organiseren van een trouwfeest in Dongen mogelijk. Wij beschikken over verschillende trouwlocaties voor een trouwfeest in en rondom Dongen.

Heeft u vragen? U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Uw complete bruiloft met trouwfeest in Dongen? MDM Events!