VOOR ELKE GELEGENHEID

EEN SFEERVOL
THEMA EVENT

  PLAN UW
  EVENT
  MDM Events

  Trouwfeest

  Trouwfeest

  Willen jullie graag trouwen op een eigen locatie? Die ene sfeervolle locatie waar jullie zo’n bijzondere herinnering aan hebben? Kennen jullie iemand met een prachtig privéterrein, waar jullie gebruik van mogen maken? Of wellicht in jullie eigen achtertuin? Uiteraard kunnen wij jullie bruiloft op een door jullie eigen gekozen locatie organiseren!

  Een bruiloft is ongetwijfeld één van de meest bijzondere momenten in uw leven. Genieten, sfeer en gezelligheid zijn belangrijke factoren die de dag onvergetelijk maken. Wij garanderen een zorgeloze avond en kleden de locatie smaakvol aan op basis van uw wensen.

  Beeld je in dat jullie gaan trouwen in de tuin; met een ruime open strechtent, prachtige aangeklede lange witte tafels, fakkels verspreid door de tuin. Wat een plaatje tussen al het groen! Fijn met je naasten dineren en proosten en dineren, gevolgd door een grandioos feest!  Natuurlijk is alles naar wens bespreekbaar.

  “Ja, ik wil!”

  MDM EVENTS

  Trouwfeest

  COMPLETE ORGANISATIE

  GENIETEN

  & BELEVEN

  Volledige service op elke locatie.

  Heeft u interesse? Vraag dan vrijblijvend een gesprek of offerte aan. Wij maken met veel plezier een goed plan. Geeft u een akkoord, dan maken wij een draaiboek gevolgd door een prachtig evenement dat tot in de puntjes geregeld is!

  MDM Events, een evenement dat staat!

  • Service staat bij ons hoog in het vaandel

  • Wij denken graag met u mee

  • Eerlijk en betrouwbaar

  • Voor ieder evenement een passende oplossing

  Wilt u maatwerk voor speciale gelegenheden of een zakelijk event? Neem contact op